YOZGAT / KADIŞEHRİ - Kadışehri Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Minik eller büyük hayaller etkinlikleri kapsamında halk eğitimi merkezi olarak öğrencilerimizle bir araya geldik.

Nis

Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.  - Kayıt yenileme işlemi için öğrenciler, 250 (iki yüz elli ) TL sınav katılım ücretini MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi hesabına https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı veya T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ'nin ATM, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetleri üzerinden yatıracaktır.  - Açık Öğretim Lisesinde ki öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik durumda olan tüm öğrenciler kayıt yenileme işlemini yaptırabilecektir.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Haftası kapsamında yaptığımız faaliyetlerin sonunucusu sene sonu sergisi Kadışehri Belediyesi Kadın Konağında yapıldı. Sergi açılışına Kaymakam Sn. Yunus POLAT, Belediye Başkanı Sn. İrfan AKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Nuri AKSOY, daire amirleri ile okul ve kurum müdürleri katıldı. Kurs öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz çok güzel bir sergi ortaya çıkardılar. Güzel bir birliktelik örneği gösteren öğretmenleri ve kursiyerleri bu güzel çalışmalardan dolayı kutluyoruz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Haftası kapsamında Halk Oyunları Şenliği  yapıldı. Halk Oyunları Şenliğine  Kaymakam Sn. Yunus POLAT, Belediye Başkanı Sn. İrfan AKIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Nuri AKSOY, daire amirleri ile okul ve kurum müdürleri katıldı. Kurs öğretmenlerimiz Ahmet ÖZEK ve kursiyerleri bu güzel çalışmalardan dolayı kutluyoruz.

Ara

25/12/2022 tarihinde yapılan MTSK Direksiyon Uygulama Sınav Sonuçları

Ara

Şehit Doğan Özpolat Çook Programlı Anadolu Lisesi'ndeseracı kursumuz devam etmektedir.

Mrt

2021 yılı Konya Ovası Projesi Sosyal Gelişim Programı (SOGEP) kapsamında ''KOP ile Kadınlarımız Meslek Öğreniyor''  isimli Proje başvurumuzu yaptık.

Projemiz, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde proje kapsamında kurulacak atölyelerde ilçemizde dezavantajlı konumda bulunan kadınlarımıza mesleki beceri kazandırarak kendi ekonomilerini oluşturmayı hedeflemektedir.

Ekm

Müdürlük sınavı ile Kadışehri halk eğitim merkezine atanan Mehmet Şimşek 02/10/2019 tarihi itibarıyla görevine başlamıştır. Kendisine başarılar diliyoruz.